Skotre for å tøye ut sko
  • Skotre for å tøye ut sko

Skotre for å tøye ut sko

207,20 kr

Om du har ett par sko som er litt for trange eller som trykker på spesifikke steder, kan du bruke dette skotreet for strekke ut skoene. Man kan enten strekke ut framparten av skoen i bredden eller på spesifikke områder via medfølgende knopper, som festes på de affiserte områdene.

Vi anbefaler at området der du ønsker å tøye skoen behandles med et produkt som er ment å hjelpe til med tøying av sko. Vi tilbyr en som heter Tarrago Shoe Expander, som du finner her.
Skotrærne kan justeres, slik at de utvider seg både i bredden og i lengden. Vær obs på at man kun hovedsakelig anbefaler å strekke ut skoene i bredden og ikke i lengden.
Utlestningstreet finnes i en modell for mindre sko(damesko) og en for større sko(herresko).

Skotrærne leveres kun stykkvis. Om det er behov for å leste ut begge skoene, gjøres dette i to separate omganger. Instruksjon for bruk sees lenger ned.

Obs. For best resultat anbefaler vi at man oppsøker en skomaker som kan leste ut skoene

på en riktig måte. Dog kan man med dette skotreet gjøre en hel del selv om man likevel ønsker å prøve selv.
Størrelsen for damer er merket med W(WOMEN), M(MEN) og L. Medium størrelsen anbefales for sko med størrelse 40-43, L for sko 43 og oppover.

Rask levering i løpet av 1-4 dager
Alltid 14 dager åpent kjøp
Bestil og motta varene før du betaler med Klarna
Størrelse
Antall
In Stock

Instruksjon for å tøye ut sko/leste ut sko med skotre:

1. Fukt skoen på innsiden på det området du ønsker å tøye ut. Dette gjøres før skotreet settes inn i skoen. Vi anbefaler Saphir Oke som er et spesifikt produkt laget for dette. Appliser middelet på innsiden av skoen.

2. Vil du tøye ut ett eller flere spesifikke steder, bruker du de medfølgende knoppene. Disse plasseres på skotreet, der du ønsker å tøye ut skoen. Om knoppene ikke havner nøyaktig der du vil leste ut skoen, justerer du skotreet slik at knoppene plasseres på riktig sted.  Om skoen kun ønskes å bli tøyd ut i bredden, bruker man ikke knoppene, men kun skotreet alene.

3. Når skotreet er plassert inn i skoen, skrur du både på justeringskroken og justeringsringen, helt til skotreet har fylt ut skoen og har kontakt med læret. Vri deretter på den bakre kroken, for å utvide skotreet i bredden/vidden og på justeringsringen for å øke trykket i lengden. Ikke vri rundt, mer enn 4 runder, ellers kan trykket bli for stort og man kan risikere å skade læret.

4. La skotreet sitte i 8 timer, før man fjerner skotreet og prøver skoen. Dersom skoen trenger ytterligere tøying, gjentas prosedyren.

Obs, vi tar ikke ansvar for eventuelle skader på sko, som følge av utlestingen, da det kan avhenge av flere faktorer som kvalitet, tilstand osv av skoene, som er ute av vår kontroll.

SEM