Størrelse:

Skopleiesett for semsket skinn liten

477,60 kr
396,00 kr Spar 81,60 kr

En perfekt startpakke for å ta vare på dine semskede sko på beste måte

Følgende produkter er inkludert:
-Ett par eksklusive skotre i sedertre i valgfri størrelse. Det er viktig å bruke skotre, da det hjelper skoene med å tørke skikkelig etter bruk, strekker ut rynker og flater ut sålen.
-Saphir Medaille D’or Super Invulner. En meget effektiv impregneringsspray som gir dine sko i semsket skinn og nubuck, en sterk og langvarig beskyttelse mot skitt og fuktighet
-En crepebørste for semsket skinn av meget høy kvalitet. Laget eksklusivt for Skolyx fra Black Forest regionen i Tyskland, av lokale bøketre.

Antall
In Stock
Rask levering i løpet av 1-4 dager
Alltid 14 dager åpent kjøp
Bestil og motta varene før du betaler med Klarna
Pakkeinnhold

Våre skoblokker av sedertre er laget av rødt sedertre fra Nord-Amerika. Våre skoblokker hjelper skoene dine å beholde sin opprinnelige form og forlenge skoenes levetid ved å strekke ut rynker og skrukker. Rødt sedertre absorberer fuktighet fra skoene og nøytraliserer dårlig lukt.

Skoblokken er justerbar både i lengden og bredden. Skotrærne er store i størrelse. Velg en størrelse mindre i skoblokken sammenlignet med skoene. For damesko, velg 2 størrelser mindre enn skoene. Er du mellom størrelser anbefaler vi at du går ned i størrelse, siden de er sjenerøse i størrelsen. Vi har en svært sjenerøs kvantumsrabatt, les mer om denne og størrelsene lenger ned på denne siden.

Prisen refererer til prisen per komplett par!


For menn:
Vi anbefaler at du velger samme størrelse som skoene dine; hvis du er mellom størrelser foreslår vi at du velger den minste størrelsen, siden skoblokkene våre er ganske sjenerøse i størrelsen. Våre skoblokkstørrelser er basert på falsede sko; hvis skoene dine er limt/sementert er størrelsen vanligvis litt mindre. På grunn av dette råder vi deg til å velge 1 størrelse mindre hvis skoene dine er limt/sementert. Ønsker du å sjekke størrelsen din nøyere, kan du sjekke størrelsestabellen lenger nede.

For kvinner:
Siden en damesko i størrelse 39 er mindre enn en herresko i størrelse 39 anbefaler vi å gå ned 2 størrelser når du velger skoblokker for kvinner. Hvis du for eksempel bruker størrelse 39 i sko, anbefaler vi at du velger størrelse 37 for skoblokkene dine.

Størrelsestabell:
Ønsker du å være ekstra sikker på at du velger riktig størrelse på skoblokkene dine kan du sjekke denne tabellen. Lengden er den utvidede skoblokken; den har 2 cm tuber, så det er mulig å presse skoblokken sammen med 2 cm når den er satt inn i skoen. Våre generelle retningslinjer er å velge en skoblokk som er 0,5 cm større enn føttene dine. Ønsker du flere råd angående størrelse kan du gjerne kontakte oss, så hjelper vi deg å velge størrelse. 99% av kundene våre finner sin korrekte størrelse ved hjelp av denne sammenligningen, men det er vanskelig å love noe, siden skoblokkenes størrelse avhenger av personlig smak på samme måte som skostørrelser gjør det. På grunn av dette kan vi aldri garantere at en bestemt størrelse passer deg før du har prøvd dem.

Størrelse      Lengd i cm
34 23,5
35 24,5
36 25,5
37 26,0
38 26,5
39 27,0
40 27,5
41 28,0
42 28,5
43 29,0
44 30,0
45 30,5
46 31,5
For beskyttelse og vanntetting, antiflekkbehandling. Ansett som den beste invulner-sprayen i verden. For lær, semsket skinn og tekstiler som inkluderer "tex"-stoffer. Inneholder ikke slikon som mange lignende produkter fra andre merker.

Varselord: Fare

Faresetninger:

H314 Gir alvorlige etseskader på hud og øyne.

H400 Meget giftig for liv i vann.

H411 Giftig, med langtidsvirkning, for liv i vann.

H290 Kan være etsende for metaller.

R11 Highly flammable

R36 Irritating to eyes

R65 Harmful: may cause lung damage if swallowed

R66 Repeated exposure may cause skin dryness or cracking

R67 Vapors may cause drowsiness and dizziness

S24/25 Avoid contact with skin and eyes

S26 In case of contact with eyes. rinse immediately with plenty of water and seek medical advice

S2 Keep out of reach of children

S46 If swallowed, seek medical adice immediately and show the container or label

S9 Keep container in a well ventilated place

S16 Keep away from sources of ignition - No smoking

S23 Do not breahe fumes/spray

S51 Use only in well-ventilated areas.

Crepebørste laget av naturlig gummi som er et mykt materiale som gjør børsten ekstra skånsom mot delikat semsket skinn og nubuck. Lar deg rense og løfte fibrene i semsket skinn/nubuck på en god måte. Virker også godt på yttertøy, vesker etc.

Håndtaket er laget av lakkert bøketre med skrå sider for enestående grep, og avrundede hjørner som ikke risikerer å skade skoene. Produsert i Tyskland, eksklusivt for Skolyx.

Spesifikasjoner:
Type: Crepebørste for semsket skinn og nubuck
Bruk: Børst bort smuss og støv fra sko i semsket skinn eller nubuck, forbered semsket skinn eller nubuck før impregnering, løft fibrene etter vask.
Størrelse: 12,5 cm lang, 4 cm bred.
Håndtak: Lakkert bøketre fra Schwarzwald, Tyskland
Bust: Naturlig gummi (lateks).
Produsert i: Schwarzwald, Tyskland.