Størrelse:

Farge:

  1. This product or combination is out of stock.
Farge:

  1. This product is out of stock.
Farge:

  1. This product or combination is out of stock.
Farge:

Skopleiepakke start

651,20 kr
556,00 kr Spar 95,20 kr

One of product is no longer available. This pack cant be purchased

Rask levering i løpet av 1-4 dager
Alltid 14 dager åpent kjøp
Bestil og motta varene før du betaler med Klarna
Pakkeinnhold

Våre skoblokker av sedertre er laget av rødt sedertre fra Nord-Amerika. Våre skoblokker hjelper skoene dine å beholde sin opprinnelige form og forlenge skoenes levetid ved å strekke ut rynker og skrukker. Rødt sedertre absorberer fuktighet fra skoene og nøytraliserer dårlig lukt.

Skoblokken er justerbar både i lengden og bredden. Skotrærne er store i størrelse. Velg en størrelse mindre i skoblokken sammenlignet med skoene. For damesko, velg 2 størrelser mindre enn skoene. Er du mellom størrelser anbefaler vi at du går ned i størrelse, siden de er sjenerøse i størrelsen. Vi har en svært sjenerøs kvantumsrabatt, les mer om denne og størrelsene lenger ned på denne siden.

Prisen refererer til prisen per komplett par!


For menn:
Vi anbefaler at du velger samme størrelse som skoene dine; hvis du er mellom størrelser foreslår vi at du velger den minste størrelsen, siden skoblokkene våre er ganske sjenerøse i størrelsen. Våre skoblokkstørrelser er basert på falsede sko; hvis skoene dine er limt/sementert er størrelsen vanligvis litt mindre. På grunn av dette råder vi deg til å velge 1 størrelse mindre hvis skoene dine er limt/sementert. Ønsker du å sjekke størrelsen din nøyere, kan du sjekke størrelsestabellen lenger nede.

For kvinner:
Siden en damesko i størrelse 39 er mindre enn en herresko i størrelse 39 anbefaler vi å gå ned 2 størrelser når du velger skoblokker for kvinner. Hvis du for eksempel bruker størrelse 39 i sko, anbefaler vi at du velger størrelse 37 for skoblokkene dine.

Størrelsestabell:
Ønsker du å være ekstra sikker på at du velger riktig størrelse på skoblokkene dine kan du sjekke denne tabellen. Lengden er den utvidede skoblokken; den har 2 cm tuber, så det er mulig å presse skoblokken sammen med 2 cm når den er satt inn i skoen. Våre generelle retningslinjer er å velge en skoblokk som er 0,5 cm større enn føttene dine. Ønsker du flere råd angående størrelse kan du gjerne kontakte oss, så hjelper vi deg å velge størrelse. 99% av kundene våre finner sin korrekte størrelse ved hjelp av denne sammenligningen, men det er vanskelig å love noe, siden skoblokkenes størrelse avhenger av personlig smak på samme måte som skostørrelser gjør det. På grunn av dette kan vi aldri garantere at en bestemt størrelse passer deg før du har prøvd dem.

Størrelse      Lengd i cm
34 23,5
35 24,5
36 25,5
37 26,0
38 26,5
39 27,0
40 27,5
41 28,0
42 28,5
43 29,0
44 30,0
45 30,5
46 31,5

Saphir Medaille d'Or Pommadier regnes av mange som den beste skokremen i verden. Den er fullstendig uten vann, harpiks, fortykningsmiddel eller silikon som i det lange løp kan skade skoene dine. Kremen inneholder 7 forskjellige typer voks og sheasmør som gir skoene dine næring, beskyttelse og gjør dem mykere og mer glansfulle. Kremen har mye pigment, noe som gjør at den er perfekt til å dekke over riper og skrammer og gir skoene dine ekstra finish. Kremen gir også beskyttelse og impregnering til skoene dine. For ytterligere å beskytte skoene dine kan du påføre Saphir Médaille d'Or pate de luxe wax for ekstra glans og beskyttelse.

Pate de luxe er kanskje det mest populære produktet i verden for å pusse skoene og gi dem ekstra høy glans. Den inneholder kun helt naturlige typer voks, som bivoks, terpentin og carnauba, samt seks andre nærende vokser. Pate de luxe skaper et ekstra lag med beskyttelse og glans på skoene, og vil få dem til å se glansfulle ut samtidig som den beskytter dem fra riper og skrammer i læret. Den beskytter også mot støv.En stor Saphir bomullsklut. Perfekt til påføring av skokrem, og også svært god å bruke når man påfører skopuss for å skape høyglans.

Applikatorbørste med svært høy kvalitet, ergonomisk designet håndtak som gjør at børsten passer godt i alle krukker og gjør det lettere å påføre kremen. Bust av premium hestehår, skaft i lakkert bøketre. Laget i Tyskland eksklusivt for Skolyx.

En applikatorbørste kan brukes til å påføre krem over hele skoen, selv om du kanskje også bruker en poleringsklut hvis du foretrekker dette. Men applikatorbørsten er nødvendig for å kunne ta krem i området mellom øvre del og sålekanten, hvor det er viktig med god pleie og beskyttelse. Den ovale formen på børstehodet gjør det lett å komme til trange steder. Børsten gjør det også lettere å påføre krem på kornet lær.


Spesifikasjoner:
Type: Applikatorbørste med langt håndtak
Bruk: Påføring av skokrem, spesielt nyttig på kornet lær og i området mellom øvre del og sålekanten.
Størrelse: 9 cm lang, 3 cm bred ved børstehodet.
Håndtak: Lakkert bøketre fra Schwarzwald, Tyskland
Bust: Naturlig hestehår, fra halen som er mer holdbar og minimerer hår som løsner.
Bustfarger: Lys hovedsakelig for bruke sko og skopleieprodukter, mørk hovedsakelig for svarte sko og skopleieprodukter.
Produsert i: Schwarzwald, Tyskland

En hjørnesten innen skopleie, en ekte premium skopleiebørste. 16,5 centimeter lang med bust i tett, eksklusivt hestehår. Skaft i bøketre. Enestående for å børste inn skokrem og oppnå glans når du pusser skoene dine eller for å bli kvitt smuss og støv.

Håndtak i lakkert bøketre, ergonomisk formet med lett bøy for effektivt strøk. Vegl mellom lys eller mørk bust. Produsert i det europeiske sentrum for børsteproduksjon, i den tyske Schwarzwald-regionen, i en fabrikk som har laget børster i mer enn 80 år.

Spesifikasjoner:
Type: Skobørste standard
Bruk: Børst opp skokrem og vokspolering for å bli kvitt overflødig krem og oppnå fin glans når du pusser skoene, for å børste av smuss og støv.
Størrelse: 17 cm lang, 5,5 cm bred
Håndtak: Lakkert bøketre fra Schwarzwald, Tyskland
Bust: Naturlig hestehår, fra halen som er mer holdbar og minimerer hår som løsner.
Bustfarger: Lys hovedsakelig for brune sko og skopleieprodukter, mørk hovedsakelig for svarte sko og skopleieprodukter.
Produsert i: Schwarzwald, Tyskland