x 4
Størrelse:

x 2
Størrelse:

Skotrepakke

1 275,20 kr
811,20 kr Spar 464,00 kr

I denne skotrepakken får du 4 par skotre i sedertre og 2 par reiseskotre. Vanligvis går det ikke an å kombinere mengderabatt på disse skotrærne, men i dette tilbudet kan man det.
Våre populære skotre i rød seder er en utmerket måte å bevare formen på skoene dine.

Spesielt viktig for sko med lær som har en tendens til å trekke seg sammen og gi stygge rynker. Med disse skotrærne bevares skoenes originale passform samtidig som skoene får tørke på en bra måte.
Reiseskotrærne er i plast og veier lite. Ment for deg som skal ut og reise og ønsker så lite vekt som mulig. Lengden er justerbar og passer derfor til sko i mange ulike størrelser.

Antall
Siste varer på lager
Rask levering i løpet av 1-4 dager
Alltid 14 dager åpent kjøp
Bestil og motta varene før du betaler med Klarna
Pakkeinnhold

Våre skoblokker av sedertre er laget av rødt sedertre fra Nord-Amerika. Våre skoblokker hjelper skoene dine å beholde sin opprinnelige form og forlenge skoenes levetid ved å strekke ut rynker og skrukker. Rødt sedertre absorberer fuktighet fra skoene og nøytraliserer dårlig lukt.

Skoblokken er justerbar både i lengden og bredden. Skotrærne er store i størrelse. Velg en størrelse mindre i skoblokken sammenlignet med skoene. For damesko, velg 2 størrelser mindre enn skoene. Er du mellom størrelser anbefaler vi at du går ned i størrelse, siden de er sjenerøse i størrelsen. Vi har en svært sjenerøs kvantumsrabatt, les mer om denne og størrelsene lenger ned på denne siden.

Prisen refererer til prisen per komplett par!


For menn:
Vi anbefaler at du velger samme størrelse som skoene dine; hvis du er mellom størrelser foreslår vi at du velger den minste størrelsen, siden skoblokkene våre er ganske sjenerøse i størrelsen. Våre skoblokkstørrelser er basert på falsede sko; hvis skoene dine er limt/sementert er størrelsen vanligvis litt mindre. På grunn av dette råder vi deg til å velge 1 størrelse mindre hvis skoene dine er limt/sementert. Ønsker du å sjekke størrelsen din nøyere, kan du sjekke størrelsestabellen lenger nede.

For kvinner:
Siden en damesko i størrelse 39 er mindre enn en herresko i størrelse 39 anbefaler vi å gå ned 2 størrelser når du velger skoblokker for kvinner. Hvis du for eksempel bruker størrelse 39 i sko, anbefaler vi at du velger størrelse 37 for skoblokkene dine.

Størrelsestabell:
Ønsker du å være ekstra sikker på at du velger riktig størrelse på skoblokkene dine kan du sjekke denne tabellen. Lengden er den utvidede skoblokken; den har 2 cm tuber, så det er mulig å presse skoblokken sammen med 2 cm når den er satt inn i skoen. Våre generelle retningslinjer er å velge en skoblokk som er 0,5 cm større enn føttene dine. Ønsker du flere råd angående størrelse kan du gjerne kontakte oss, så hjelper vi deg å velge størrelse. 99% av kundene våre finner sin korrekte størrelse ved hjelp av denne sammenligningen, men det er vanskelig å love noe, siden skoblokkenes størrelse avhenger av personlig smak på samme måte som skostørrelser gjør det. På grunn av dette kan vi aldri garantere at en bestemt størrelse passer deg før du har prøvd dem.

Størrelse      Lengd i cm
34 23,5
35 24,5
36 25,5
37 26,0
38 26,5
39 27,0
40 27,5
41 28,0
42 28,5
43 29,0
44 30,0
45 30,5
46 31,5

Våre reiseskotre hjelper skoene dine å holde fasongen og spare verdifull vekt i bagasjen mens du reiser. Vekten er bare 210-235 gram (avhengig av din valgte størrelse). De er tilgjengelige i 4 størrelser og størrelsen justeres av et hjul midt på skotreet, noe som gjør det svært justerbart.