1. This product or combination is out of stock.
Farge:

  1. This product or combination is out of stock.
Størrelse:

Farge:

Skopleiesett liten

461,60 kr
383,20 kr Spar 78,40 kr

Dette er vårt minste skopleiesett, som til tross for sin størrelse gir et bra grunnlag dersom du nylig har skaffet deg dine første kvalitetssko.
Følgende produkter er inkludert:

- Ett par eksklusive skotre i sedertre i valgfri størrelse. Det er veldig viktig å bruke skotre, da de hjelper med å tilbakestille skoens form etter bruk, strekker ut rynker og flater ut sålen.

- Saphir Medaille D’or Pommadier(Creme 1925) i valgfri farge. Denne anses av mange som markedets beste skokrem. Kremen både beskytter og gir glans. Appliseres for eksempel med en bomullsklut.

- En skikkelig skobørste, som er 17 cm bred av høy kvalitet som brukes for å børste skoene etter bruk eller etter applisering av skokrem. Forsøk å vende deg til å alltid børste skoene etter bruk.

Rask levering i løpet av 1-4 dager
Alltid 14 dager åpent kjøp
Bestil og motta varene før du betaler med Klarna
Pakkeinnhold

En hjørnesten innen skopleie, en ekte premium skopleiebørste. 16,5 centimeter lang med bust i tett, eksklusivt hestehår. Skaft i bøketre. Enestående for å børste inn skokrem og oppnå glans når du pusser skoene dine eller for å bli kvitt smuss og støv.

Håndtak i lakkert bøketre, ergonomisk formet med lett bøy for effektivt strøk. Vegl mellom lys eller mørk bust. Produsert i det europeiske sentrum for børsteproduksjon, i den tyske Schwarzwald-regionen, i en fabrikk som har laget børster i mer enn 80 år.

Spesifikasjoner:
Type: Skobørste standard
Bruk: Børst opp skokrem og vokspolering for å bli kvitt overflødig krem og oppnå fin glans når du pusser skoene, for å børste av smuss og støv.
Størrelse: 17 cm lang, 5,5 cm bred
Håndtak: Lakkert bøketre fra Schwarzwald, Tyskland
Bust: Naturlig hestehår, fra halen som er mer holdbar og minimerer hår som løsner.
Bustfarger: Lys hovedsakelig for brune sko og skopleieprodukter, mørk hovedsakelig for svarte sko og skopleieprodukter.
Produsert i: Schwarzwald, Tyskland

Våre skoblokker av sedertre er laget av rødt sedertre fra Nord-Amerika. Våre skoblokker hjelper skoene dine å beholde sin opprinnelige form og forlenge skoenes levetid ved å strekke ut rynker og skrukker. Rødt sedertre absorberer fuktighet fra skoene og nøytraliserer dårlig lukt.

Skoblokken er justerbar både i lengden og bredden. Skotrærne er store i størrelse. Velg en størrelse mindre i skoblokken sammenlignet med skoene. For damesko, velg 2 størrelser mindre enn skoene. Er du mellom størrelser anbefaler vi at du går ned i størrelse, siden de er sjenerøse i størrelsen. Vi har en svært sjenerøs kvantumsrabatt, les mer om denne og størrelsene lenger ned på denne siden.

Prisen refererer til prisen per komplett par!


For menn:
Vi anbefaler at du velger samme størrelse som skoene dine; hvis du er mellom størrelser foreslår vi at du velger den minste størrelsen, siden skoblokkene våre er ganske sjenerøse i størrelsen. Våre skoblokkstørrelser er basert på falsede sko; hvis skoene dine er limt/sementert er størrelsen vanligvis litt mindre. På grunn av dette råder vi deg til å velge 1 størrelse mindre hvis skoene dine er limt/sementert. Ønsker du å sjekke størrelsen din nøyere, kan du sjekke størrelsestabellen lenger nede.

For kvinner:
Siden en damesko i størrelse 39 er mindre enn en herresko i størrelse 39 anbefaler vi å gå ned 2 størrelser når du velger skoblokker for kvinner. Hvis du for eksempel bruker størrelse 39 i sko, anbefaler vi at du velger størrelse 37 for skoblokkene dine.

Størrelsestabell:
Ønsker du å være ekstra sikker på at du velger riktig størrelse på skoblokkene dine kan du sjekke denne tabellen. Lengden er den utvidede skoblokken; den har 2 cm tuber, så det er mulig å presse skoblokken sammen med 2 cm når den er satt inn i skoen. Våre generelle retningslinjer er å velge en skoblokk som er 0,5 cm større enn føttene dine. Ønsker du flere råd angående størrelse kan du gjerne kontakte oss, så hjelper vi deg å velge størrelse. 99% av kundene våre finner sin korrekte størrelse ved hjelp av denne sammenligningen, men det er vanskelig å love noe, siden skoblokkenes størrelse avhenger av personlig smak på samme måte som skostørrelser gjør det. På grunn av dette kan vi aldri garantere at en bestemt størrelse passer deg før du har prøvd dem.

Størrelse      Lengd i cm
34 23,5
35 24,5
36 25,5
37 26,0
38 26,5
39 27,0
40 27,5
41 28,0
42 28,5
43 29,0
44 30,0
45 30,5
46 31,5

Saphir Medaille d'Or Pommadier regnes av mange som den beste skokremen i verden. Den er fullstendig uten vann, harpiks, fortykningsmiddel eller silikon som i det lange løp kan skade skoene dine. Kremen inneholder 7 forskjellige typer voks og sheasmør som gir skoene dine næring, beskyttelse og gjør dem mykere og mer glansfulle. Kremen har mye pigment, noe som gjør at den er perfekt til å dekke over riper og skrammer og gir skoene dine ekstra finish. Kremen gir også beskyttelse og impregnering til skoene dine. For ytterligere å beskytte skoene dine kan du påføre Saphir Médaille d'Or pate de luxe wax for ekstra glans og beskyttelse.