Saphir Medaille d'Or Sneakers Foam Cleaner
  • Saphir Medaille d'Or Sneakers Foam Cleaner

Saphir Medaille d'Or Sneakers Foam Cleaner

159,20 kr

Rengjøringsskum for alle typer materialer som lær, semsket skinn, nubuck, syntetisk lær, tekstil, gummi med mere. Hvilket gjør dette til utmerket for sneakers. Produktet tilhører den nye serien med produkter for sneakerspleie fra Saphir Medaille d’Or og påvirker ikke overflaten til det rengjorte materialet. Kun smuss og flekker påvirkes.

Veldig enkel å bruke, da det bare er å spraye skoene over det hele. La den virke, for så å børste bort skummet som har løst opp smussen. Kombiner gjerne med Saphir Sneaker Deep Cleaner for rengjøring av vanskelige inngrodde flekker.

Flasken inneholder 200ml.

Rask levering i løpet av 1-4 dager
Alltid 14 dager åpent kjøp
Bestil og motta varene før du betaler med Klarna
Antall
Siste varer på lager

Bruksanvisning
Begynn med å børste bort den verste smussen fra skoene. Rist flasken ordentlig før bruk og spray moussen over hele skoen. La den virke i 2-3 minutter og børst deretter bort skum og oppløst smuss. Helst med en stivere børste som for eksempel enskobørste med villsvinhår. Rengjør deretter børsten. Ved behov gjentas prosedyren over. La deretter skoene tørka i 10-12 timer før behandling med pleiende og beskyttende produkter (som for eksempel skokrem for vanlig lær og impregneringsspray semsket skinn) før bruk.

Om Saphir
Saphir er en av verdens eldste fortsatt eksisterende skopleiemerker. I 1925 vant de gullmedalje ved den berømte handelsbegivenheten Foire de Paris for sine naturlige skopleieprodukter i høy kvalitet. Produktene som ble satt i produksjon med derfor navngitt til Medaille d’Or 1925. Til dags dato lages baseproduktene etter samme grunnkonsept som den gang. Utover dettte har Medaille d’Or serien masse andre produkter og har blitt verdens skoelskeres førstevalg. I nært samarbeid med skoprodusenter og profesjonelle skopussere videreutvikles hele tiden produktene..

1565004