Saphir Medaille d'Or Protector miljövänlig impregneringsspray
  • Saphir Medaille d'Or Protector miljövänlig impregneringsspray

Saphir Medaille d'Or Protector miljøvennlig impregneringsspray

159,20 kr

En miljøvennlig impregneringsspray fra Saphirs premiumsortiment Medaille d’Or. For semsket skinn, nubuck og tekstiler. Fungerer utmerket også på for eksempel sneakers. Produktet er vannbasert, inneholder ingen perfluorerende stoffer, er løsningsmiddel- og gassfri og kan derfor benyttes innendørs. Den unike miljøvennlige flaskedesignen med trykkluft, hentet fra vulkanregionen Auvergne i Frankrike, muliggjør en kontinuerlig luftstrøm. Dette ved å trykke på den øvre knappen akkurat som en hvilken som helst annen spray.

Produktet gjør skoene eller lærproduktet vannresistent og beskytter mot smuss og støv. Spray jevnt over det hele og la tørke i 12 timer. Saphir Medaille d’Or Protector spray kan sendes til hele verden, ettersom den ikke inneholder skadelige stoffer.

Rask levering i løpet av 1-4 dager
Alltid 14 dager åpent kjøp
Bestil og motta varene før du betaler med Klarna
Antall
In Stock

Bruksanvisning
Det er best å spraye på Saphir Medaille d’Or Protector spray når skoene eller lærproduktet er noenlunde rene. Om varene er veldig skitne, kan man vaske dem først med en mild rens somSaphir Omninettoyant og la dem tørke ordentlig. Semsket skinn børstes opp etter vask med en brabørste for semsket skinn for å løfte og gjenopprette fibrene. Hvis det semskede skinnet behøver en dypere pleie eller å gjenfarges bruk førstSaphir Medaille d'Or Suede Renovateur spray. Er skoene bare litt skitne tar du bare steget med børsten og børster vekk smussen. Legg merke til at spray med farge ikke bør brukes på lærprodukter som belter eller vesker, da det kan sette farge på klær.

Spray siden jevnt over hele skoen/lærproduktet fra ca 20 centimeters avstand. Saphir Protector varer lenge og det vil derfor holde med kun en omgang. Dette kan gjøres både innendørs og utendørs. Skoene behøver deretter å tøke i cirka 12 timer. Du har etter dette en meget god beskyttelse mot at fukt og smuss skal feste seg. Hvor ofte skoene/lærproduktet behøver å sprayes kommer an på hvor dårlig vær de brukes i eller hvor ofte de brukes, men omtrent en gang i måneden ved normal bruk.

Pass på å børste av skoene etter bruk så smuss ikke får en sjanse til å feste seg. Om skoene vaskes behøver du alltid å fornye beskyttelsen.

Om Saphir
Saphir er en av verdens eldste fortsatt eksisterende skopleiemerker. I 1925 vant de gullmedalje ved den berømte handelsbegivenheten Foire de Paris for sine naturlige skopleieprodukter i høy kvalitet. Produktene som ble satt i produksjon med derfor navngitt til Medaille d’Or 1925. Til dags dato lages baseproduktene etter samme grunnkonsept som den gang. Utover dettte har Medaille d’Or serien masse andre produkter og har blitt verdens skoelskeres førstevalg. I nært samarbeid med skoprodusenter og profesjonelle skopussere videreutvikles hele tiden produktene.

1735001