Saphir Medaille d'Or Wax Softener mjukgörare
  • Saphir Medaille d'Or Wax Softener mjukgörare

Saphir Medaille d'Or Wax Softener mykgjører

151,20 kr

Har voksen din sprukket opp inne i boksen og er det vanskelig å jobbe med den? Ikke noe problem. Det helt nye produktet Saphir Medaille d’Or Wax Softener er utviklet for å løse opp og få voksen til å smelte sammen igjen, slik at den igjen blir lett å jobbe med. Kan også brukes for å forandre konsistensen på voksen, for å tilpasses måten du pusser på.

Spray produktet direkte ned i boksen av Saphir Medaille d'Or Pate de Lux eller Mirror Gloss vokspolish. Kan også sprayes på pussekluten, for tilpasset effekt ved pussing. Fungerer for rengjøring av appliseringsbørster. Laget av 100% vegetabiliske ingredienser.

Rask levering i løpet av 1-4 dager
Alltid 14 dager åpent kjøp
Bestil og motta varene før du betaler med Klarna
Antall
In Stock

Om Saphir
Saphir er en av verdens eldste fortsatt eksisterende skopleiemerker. I 1925 vant de gullmedalje ved den berømte handelsbegivenheten Foire de Paris for sine naturlige skopleieprodukter i høy kvalitet. Produktene som ble satt i produksjon med derfor navngitt til Medaille d’Or 1925. Til dags dato lages baseproduktene etter samme grunnkonsept som den gang. Siden den gang har man utviklet flere linjer med skopleieprodukter og har i dag produkter for i prinsippet alle tenkbare formål. Deres høye kvalitet og anvendelighet har gjort dem til verdens fremste skopleiemerke.

1553001