Saphir Medaille d'Or Creme De Soins skokräm
  • Saphir Medaille d'Or Creme De Soins skokräm

Saphir Medaille d'Or Creme De Soins skokrem

127,20 kr

Skokrem fra Saphirs fineste topplinje Medaille d’Or. Kremen både pleier, beskytter og gjør at skoene ser fine ut. Det spesielle med Creme De Soins er at det er litt mer tyntflytende og kommer i en tube med en praktisk skumgummiapplikator. Dette gjør at den passer perfekt til å ha med på reise og i bagasjen.

Et veldig bra valg for deg som vil gjøre skopleien kjapt og enkelt, men likevel vil ha et produkt av absolutt beste kvalitet.

Rask levering i løpet av 1-4 dager
Alltid 14 dager åpent kjøp
Bestil og motta varene før du betaler med Klarna
Farge
Antall
In Stock

Bruksanvising
Saphir Medaille d'Or Crème Creme De Soins er en skokrem som er veldig drøy, til tross for den litt tynnere konsistensen. Brukes derfor i små mengder og stryk på et tynt lag over skoen. Dette enten med den innebygde applikatoren eller med pusseklut eller påføringsbørste. Bruk gjerne også børsten i området mellom overdelen og sålekanten. Glem ikke selve såle- og hælkanten, som også er i lær og har godt av pleie og ny farge.

La skoene hvile i 5-10 minutter, børst bort overflødig krem og få frem glans med en skobørste med hestehår. Om skoene har mange merker eller ikke har blitt pleid på lang tid og har tørt lær, kan du påføre 1-2 lag til med samme prosedyre. Ønskes en høyere glans avslutter man med Saphir Pate de Luxe voks som gir en skinnende finish og ytterligere beskyttelse.

Les mer om hvordan du pusser skoene dine og få fordypnings tips i vår skopleieguide.

Om Saphir
Saphir er en av verdens eldste fortsatt eksisterende skopleiemerker. I 1925 vant de gullmedalje ved den berømte handelsbegivenheten Foire de Paris for sine naturlige skopleieprodukter i høy kvalitet. Produktene som ble satt i produksjon med derfor navngitt til Medaille d’Or 1925. Til dags dato lages baseproduktene etter samme grunnkonsept som den gang. Utover dettte har Medaille d’Or serien masse andre produkter og har blitt verdens skoelskeres førstevalg. I nært samarbeid med skoprodusenter og profesjonelle skopussere videreutvikles hele tiden produktene.

1023016