Tarrago WASC! Sneakers superrengöring
  • Tarrago WASC! Sneakers superrengöring
  • Tarrago WASC! Sneakers superrengöring
  • Tarrago WASC! Sneakers superrengöring
  • Tarrago WASC! Sneakers superrengöring
  • Tarrago WASC! Sneakers superrengöring

Tarrago WASC! Superrengjøring

103,20 kr

Tarrago Factory Sneakers Care WASC! Er kanskje verdens beste sneakersvask. Ekstremt effektiv på alle materialer, som inkluderer lær, semsket skinn, tekstil og gummi. Til tross for dens kraftige rengjørende egenskaper, er produktet skånsomt mot materialet. Flasken bruker ikke gass og hovedingrediensen er økosertifisert. Ganske enkelt det beste fra flere verdener. Med WASC! superrengjøring kan du vaske sneakersene dine kjapt og enkelt og til og med de hvite gummisålene vil bli rene.

Utviklet og laget i Tarragos sine egne fabrikker nord for Barcelona i Spania. Produktet består av en hemmelig økosertifisert, høyteknologisk ingrediens sammen med tradisjonelle fettløsende stoffer, overflateaktive stoffer fra kokosolje samt destillert vann som base. Den nye ECOCERT ingrediensen trenger inn i materialets fibre og løser opp stae flekker, dette uten å påvirke fargen eller originalt utseende på materialet. Sammen med de vanlige avfettingsmidlene og stoffene fra kokkosoljen virker WASC! på alle typer flekker. Kokkosoljestoffene bidrar også med mykgjørende og gjenfuktende egenskaper.

Inneholder 125 ml. Pumpeflaske i aluminium, uten gass og kan derfor enkelt resirkuleres

Les mer om hvordan du bruker WASC! og produktets egenskaper og innhold nedentil og se vår guide till hvordan du passer på dine sneakers her.

Rask levering i løpet av 1-4 dager
Alltid 14 dager åpent kjøp
Bestil og motta varene før du betaler med Klarna
Antall
In Stock

Bruksanvisning
1. Rist flasken ordentlig før du bruker den.
2. Appliser produktet på en våt svamp eller en børste
3. Før rengjøring av sålekantene, spray produktet direkte på sålen.
4 Skrubb forsiktig skoene med svampen eller børsten til smusset løses opp og slipper taket.
5.Tørk bort det gjenværende produktet og det oppløste smusset ved hjelp av en fuktig pusseklut, mikrofiberklut eller bordklut. Ved ekstremt skitne sko eller ordentlig inngrodde flekker kan prosedyren ovenfor måtte gjentas.
6. La skoene tørke i ca 30 minutter.


WASC! rengjøringsprosess

1. WASC! trenger dypt inn i fibrene for å komme frem til de mest stae flekkene og smussen.
2. Når de ulike rengjøringspartiklene treffer smussen, starter en prosess for å løsriver denne fra materialets fibre.
3. Noen partikler i produktet fungerer som bindemiddel og fanger opp flekkemolekylene
4. Når smusset har bundet seg kapsles den inn i disse partiklene som igjen transporterer dem til overflaten slik at de enkelt kan tørkes bort.


Innehold i WASC!

- Destillert vann, fri for kalsium, natrium, jern, kobber, karbonater, fluorider, klorider. Det gjør at produktet ikke legger igjen rester, noe som igjen kan påvirke pusteegenskapene til det ytre materialet.

- Avfettende stoff, tar bort de mest sta oljeflekker, fettflekker eller andre vanskelige flekker. Dette takket være dens gode rengjøringskraft.

-Overflateaktive stoffer som utvinnes av kokkosolje som oppløser og emulgerer smuss, hvilket gjør at de slipper taket på fibrene i materialet, samtidig som den mykgjør og gjenfukter. Samtidig er de ikke friksjonsbaserte og sliper bort smussen, noe som er viktig ved rengjøring av skjøre materialer.

- Hemmelig ingrediens med ECOCERT sertifisering, en ingrediens med høyteknologiske komponenter som gir produktet enda mer rengjøringskraft og takket være dette gjenoppretter det opprinnelige utseende på skoene uten å endre farge eller form.


Om Tarrago
Tarrago Brands International ble grunnlagt i 1940 og ble til i den spanske tekstilindustriens vugge under navnet "Tarrago Products". Tarrago Brands startet med visjonen om å tilby de beste tekstilfargene, både for industri og husholdningsbruk. Raskt ble Tarrago Brands referansen i farge og tekstilmarkedet.

På 60-tallet, i en krisesituasjon for tekstilindustrien, viste Tarrago Brands sin evne til å tilpasse seg markedets nye behov og prioriterte innovasjon, når man utviklet de første vannbaserte lærfargene. Denne tekniske revolusjonen ble applaudert av skobransjen og gjorde det mulig å endre lærfargen. Dette til og med fra svart til hvitt og med uslåelige resultater og varighet.

Siden dette har Tarrago utviklet seg til ett av de fremste merkene i verden innenfor skopleie og skotilbehør. Til forskjell fra de fleste skopleiemerker har Tarrago en egen fabrikk, som ligger nord for Barcelona. De utvikler og lager produktene helt på egenhånd. Dette gjør at de har mye bedre kontroll over kvaliteten på produktene, arbeidsmiljøet og alle miljøaspekter. Dette gjør dem også veldig fleksible. Nye produkter og forbedringer av eksisterende produkter kan gjøres raskt og skreddersydde etter kundenes behov rundt omkring i verden. Tarrago er et søsterselskap til Saphir.

TNF210000125A