Saphir Medaille d'Or leather cleanser

159,20 kr

Et helt nytt produkt i Saphit Medaille d’Ors serie med sko- og lærpleieprodukter. Denne lærrensen tar skånsomt bort smuss og flekker. Den er mer effekt enn Renovateur men mildere og løser opp skokrem og voks på samme måte som Renomat. Laget for glatt lær, preget grainlær og shell cordovan.

Lærrensen er perfekt når du vil rengjøre skoene dine kjapt og enkelt, uten å måtte gjøre en fullstendig dyprens. Cleanseren åpner opp porene og gjør læret ekstra motagelig for de pleiende stoffene i skokremen eller lotionen. Noe som gir mer fukt og pleie til materialet.

Rask levering i løpet av 1-4 dager
Alltid 14 dager åpent kjøp
Bestil og motta varene før du betaler med Klarna
Antall
Det er ikke nok av produktet på lager

Bruksanvisning
Saphir Medaille d'Or Cleanser løser skånomt opp smuss og flekker, uten at den tar bort skokrem og skovoks i noen nevnverdig grad. Perfekt for at man enkelt skal kunne rengjøre skoene fri for smuss før din vanlige skopleierutine eller på andre skitne lærprodukter

Ta cleansern på en bomullsklut og gni lett over området som er skittent eller ved behov over hele skoen/lærproduktet del for del. Om du gnir hardere og mer, kommer du til å løse opp noe av kremen og voksen, men er du lett på hånden er det bare smuss som forsvinner. Du kommer til å se at læret blir litt matt etter rengjøringen.

For sko, selv om det ikke er helt nødvendig, anbefaler vi at du pusser med skokrem etter vask. Cleanseren fordamper raskt, slik at læret ikke blir bløtt, men luft likevel skoene en stund for å forsikre deg om at de er helt tørre innen du smører på med et tynt lagSaphir Medaille d'Or Crème Pommadier skokrem, og om så ønskes Saphir Pate de Lux vokspolish.

For lærprodukter, anbefales bruk av Saphir Medaille Leather Lotion eller et annet pleiende produkt etter.

Om Saphir
Saphir er en av verdens eldste fortsatt eksisterende skopleiemerker. I 1925 vant de gullmedalje ved den berømte handelsbegivenheten Foire de Paris for sine naturlige skopleieprodukter i høy kvalitet. Produktene som ble satt i produksjon med derfor navngitt til Medaille d’Or 1925. Til dags dato lages baseproduktene etter samme grunnkonsept som den gang. Siden den gang har man utviklet flere linjer med skopleieprodukter og har i dag produkter for i prinsippet alle tenkbare formål. Deres høye kvalitet og anvendelighet har gjort dem til verdens fremste skopleiemerke.

1594004