Skolyx middels brun brogued cap toe oxford i semsket skinn

1 756,00 kr

Brogued cap toe oxford i middels brunt semsket skinn, polo suede, fra vår egen kolleksjon. En klassisk sko med noe lavere formalitetsgrad enn den helt rene cap toen grunnet broguemønsteret ved tåsømmen.

Vår egne skolinje laget på Mallorca av kalveskinn og semsket skinn fra europeiske garverier som for eksempel D’Annonay. Vi har arbeidet i flere år med å utvikle en kolleksjon, der målet er sko av høy kvalitet. Dette både gjennom konstruksjonen og materialvalgene, samtidig som det koster under 2000 kr. Samtlige sko i skolinjen vår har tynn city gummisåle, som gir lærsålens slanke utseende og gummisålens slitestyrke.

Konstruksjon:
Goodyear randsydde
Leather board i hælkappen,  som gjør at skoen tilpasser seg lettere til hælen/foten din(ofte vanlig med plast i hælkappen hos billigere skomerker,  som igjen  kan gjøre dem hardere å gå inn, samtidig som den ikke tilpasser seg hælen etter som tiden går).
Mørkebrunt semsket skinn fra europeiske garverier

Såle:
Tynn city gummisåle, valgt frem av oss i samarbeid med en såleprodusent. Dette for å kunne beholde den samme tynne og elegante profilen til en lærsåle, men med slitestyrken til en gummisåle

Størrelse:
Størrelsene er normale for randsydde sko og kan sammenlignes med for eksempel Yanko, Loake, Crockett & Jones og Carmina sine størrelser. Her kan du finne en detaljert størrelsesguide for skoene våre. Er du fortsatt usikker på størrelsen din, kan du sende epost til ktj@skolyx.se

Hvis du skulle være så uheldig at størrelsen ikke er korrekt, tilbyr vi kostnadsfritt bytte av størrelse ved kjøp av sko. Vedlagt kommer du til å få en forhåndsbetalt returfraktseddel ved levering av bestilte sko. Returner skoene med denne og legg ved en lapp med riktig størrelse, slik at vi kan sende deg nye sko så fort vi kan. Denne returseddelen kan også brukes om du av en eller annen grunn skulle angre på kjøpet ditt, derimot må vi ta forbehold om at vi da kommer til å  belaste deg for frakten med 99 kr. Dette trekkes fra på tilbakebetalingen.

Skopleie:
Saphir Super Invulner til impregnering(beskyttelse mot væsker og skitt) og Saphir Suede Renovator i middels brunt, når fargen trenger å gjenopprettes. Bruk børste for semsket skinn regelmessig for å børste bort skitt og støv.

Rask levering i løpet av 1-4 dager
Alltid 14 dager åpent kjøp
Bestil og motta varene før du betaler med Klarna
Size
Antall
Siste varer på lager

Beskrivning längre

3002-neffer-6m