Skolyx Tassel Loafer i mørkebrunt semsket skinn

1 756,00 kr

Alle Skolyx sine loafere er utrustet med vår tynne citysåle, som gjør dem veldig anvendelige uansett årstid. Goodyear randsydde på Mallorca med hælkapper i leather board, som former seg etter ankelen. Dette er ekstra viktig med  loafere, da de er uten snøring.

Her er en tassel loafer i mørkebrunt semsket skinn, laget på vår loaferlest, Jack, som er en klassisk rund lest. En tidløs sko som aldri går av moten og som takket være omsålingsmulighetene og den høye kvaliteten på materiale, kan holde i mange mange år om man tar godt vare på dem.

Konstruksjon:
Goodyear randsydde
Leather board i hælkappen, noe som gjør at skoen tilpasser seg lettere til hælen/foten din(ofte vanlig med plast i hælkappen hos billigere skomerker, noe som kan gjøre dem hardere å gå inn, samtidig som den ikke tilpasser seg hælen etter som tiden går).

Såle:
Tynn city gummisåle, valgt frem av oss i samarbeid med en såleprodusent. Dette for å kunne beholde den samme tynne og elegante profilen til en lærsåle, men med slitestyrken til en gummisåle.

Størrelse:
Størrelsene for våre loafere er noe mere romslige enn våre andre sko. Vi anbefaler derfor at man går ned en halv størrelse(0,5 på sine loafere sammenlignet med sine oxfords). Har man ingen av våre øvrige sko, anbefaler vi at man går for sine  normale randsydde sko som kan sammenlignes med for eksempel Yanko, Crockett & Jones og Carmina sine størrelser. Er du fortsatt usikker på størrelsen din, kan du sende epost til ktj@skolyx.se

Hvis du skulle være så uheldig at størrelsen ikke er korrekt, tilbyr vi kostnadsfritt bytte av størrelse ved kjøp av sko. Vedlagt kommer du til å få en forhåndsbetalt returfraktseddel ved levering av bestilte sko. Returner skoene med denne og legg ved en lapp med riktig størrelse, slik at vi kan sende deg nye sko så fort vi kan. Denne returseddelen kan også brukes om du av en eller annen grunn skulle angre på kjøpet ditt, derimot må vi ta forbehold om at vi da kommer til å  belaste deg for frakten med 99 kr. Dette trekkes fra på tilbakebetalingen.

Skopleie:
Saphir Super Invulner til impregnering(beskyttelse mot væsker og skitt) og Saphir Suede Renovator i mørkebrunt, når fargen trenger å gjenopprettes. Bruk børste for semsket skinn regelmessig for å børste bort skitt og støv.

Rask levering i løpet av 1-4 dager
Alltid 14 dager åpent kjøp
Bestil og motta varene før du betaler med Klarna
Size
Antall
Siste varer på lager

Beskrivning längre

Skolyx
3008-ebano-5m