Skolyx longwing derby i brunt preget grainskinn

1 836,00 kr

En longwing derby i brunt preget grainskinn fra det kjente franske garveriet Du Puy, som er sterk og lett å ta vare på. Laget på den rundere Ben lesten. Skoen har en dobbel gummisåle fra Vibram og stormrand for å gjøre den mer motstandsdyktig mot fuktighet.

En uformell skomodell som passer utmerket til jeans, kordfløyelsbukser eller chinos.Kan brukes året rundt. Fungerer fint i vårsolen, men gjør seg nok best på regntunge høstgater.

Konstruksjon:
Goodyear randsydde
Leather board i hælkappen,  som gjør at skoen tilpasser seg lettere til hælen/foten din(ofte vanlig med plast i hælkappen hos billigere skomerker,  som igjen  kan gjøre dem hardere å gå inn, samtidig som den ikke tilpasser seg hælen etter som tiden går).

Såle:
Dobbel gummisåle fra Vibram.

Størrelse:
Størrelsene er normale for randsydde sko og kan sammenlignes med for eksempel Yanko, Loake, Crockett & Jones og Carmina sine størrelser. Her kan du finne en detaljert størrelsesguide for skoene våre. Er du fortsatt usikker på størrelsen din, kan du sende epost til ktj@skolyx.se

Hvis du skulle være så uheldig at størrelsen ikke er korrekt, tilbyr vi kostnadsfritt bytte av størrelse ved kjøp av sko. Vedlagt kommer du til å få en forhåndsbetalt returfraktseddel ved levering av bestilte sko. Returner skoene med denne og legg ved en lapp med riktig størrelse, slik at vi kan sende deg nye sko så fort vi kan. Denne returseddelen kan også brukes om du av en eller annen grunn skulle angre på kjøpet ditt, derimot må vi ta forbehold om at vi da kommer til å  belaste deg for frakten med 99 kr. Dette trekkes fra på tilbakebetalingen.

Skopleie:
Saphir Creme 1925 og Pate De Luxe i mellombrunt, Havana eller mørkebrunt anbefales for regelmessig pleie. Dette basert på hvor lyse/mørke man ønsker at de skal være.
Saphir Creme Renovateur brukes 1-2 ganger i året etter en ordentlig rengjøring for å beskytte og gjenfukte skinnet.

Rask levering i løpet av 1-4 dager
Alltid 14 dager åpent kjøp
Bestil og motta varene før du betaler med Klarna
Size
Antall
Siste varer på lager

Beskrivning längre

3004-marron-8m