Skolyx mørkebrun cap toe oxford

1 756,00 kr

Ambisjonen med vår egne skolinje fra Skolyx, er å kunne tilby kundene våre mest mulig for pengene. Det er derfor vår tolkning på kvalitetssko i innstegssegmentet. Med en randsydd konstruksjon, hælkappe i leather board istedenfor plastikk og skomakertradisjon fra Mallorca, er vårt eget varemerke noe vi er veldig stolte over. Dette spesielt med tanke på skoenes høye kvalitet og materialoppbygning, sett i forhold til prisklassen de representerer.

I motsetning til sitt svarte motstykke, er den mørkebrune cap toe oxforden en mindre formell versjon av den klassiske penskoen. Du kommer til å merke hvordan dens farge og form, kommer til å gjøre det mer fleksibelt og lettere å ha på seg til mindre formelle antrekk såvel som en dress i børstet ull. Den mørkebrune cap toe oxforden har absolutt en plass i basegarderoben.

Konstruksjon:
Goodyear randsydde
Leather board i hælkappen,  som gjør at skoen tilpasser seg lettere til hælen/foten din(ofte vanlig med plast i hælkappen hos billigere skomerker,  som igjen  kan gjøre dem hardere å gå inn, samtidig som den ikke tilpasser seg hælen etter som tiden går).
Skinnet er brunt skinn fra det franske garveriet D’Annonay

Såle:
Tynn city gummisåle, valgt frem av oss i samarbeid med en såleprodusent. Dette for å kunne beholde den samme tynne og elegante profilen til en lærsåle, men med slitestyrken til en gummisåle

Størrelse:
Størrelsene er normale for randsydde sko og kan sammenlignes med for eksempel Yanko, Loake, Crockett & Jones og Carmina sine størrelser. Her kan du finne en detaljert størrelsesguide for skoene våre. Er du fortsatt usikker på størrelsen din, kan du sende epost til ktj@skolyx.se.

Hvis du skulle være så uheldig at størrelsen ikke er korrekt, tilbyr vi kostnadsfritt bytte av størrelse ved kjøp av sko. Vedlagt kommer du til å få en forhåndsbetalt returfraktseddel ved levering av bestilte sko. Returner skoene med denne og legg ved en lapp med riktig størrelse, slik at vi kan sende deg nye sko så fort vi kan. Denne returseddelen kan også brukes om du av en eller annen grunn skulle angre på kjøpet ditt, derimot må vi ta forbehold om at vi da kommer til å belaste deg for frakten med 99 kr. Dette trekkes fra på tilbakebetalingen.

Skopleie:
Saphir Creme 1925 og Pate De Luxe i mellombrunt, Havana eller mørkebrunt anbefales for regelmessig pleie. Dette basert på hvor lyse/mørke man ønsker at de skal være.
Saphir Creme Renovateur brukes 1-2 ganger i året etter en ordentlig rengjøring for å beskytte og gjenfukte skinnet.

Rask levering i løpet av 1-4 dager
Alltid 14 dager åpent kjøp
Bestil og motta varene før du betaler med Klarna
Size
Antall
Det er ikke nok av produktet på lager

Beskrivning längre

3001-niger-5