Skotre for å tøye ut sko

207,20 kr

Om du har ett par sko som er litt for trange eller som trykker på spesifikke steder,

kan du bruke dette skotreet for strekke ut skoene. Man kan enten strekke ut framparten av skoen i bredden eller på spesifikke områder via medfølgende knopper, som festes på de affiserte områdene.
Vi anbefaler at området man skal strekke ut, blir behandlet med et middel som  hjelper til med å lette prosessen med å strekke ut skoene. Vi tilbyr et slikt middel i form av Saphir Shoe-Eze, som du kan finne her.
Skotrærne kan justeres, slik at de utvider seg både i bredden og i lengden. Vær obs på at man kun hovedsakelig anbefaler å strekke ut skoene i bredden og ikke i lengden.
Utlestningstreet finnes i en modell for mindre sko(damesko) og en for større sko(herresko).

Skotrærne leveres kun stykkvis. Om det er behov for å leste ut begge skoene, gjøres dette i to separate omganger. Instruksjon for bruk sees lenger ned.

Obs. For best resultat anbefaler vi at man oppsøker en skomaker som kan leste ut skoene

på en riktig måte. Dog kan man med dette skotreet gjøre en hel del selv om man likevel ønsker å prøve selv.
Størrelsen for damer er merket med W(WOMEN) og den største med M(MEN). Den store størrelsen anbefales for sko med størrelse 40 og oppover. Har man sko som er større enn 45, vil det være på grensen til hva skotreet er i stand til å strekke. Dette avhengig av hvilken del på skoen man trenger å strekke ut.

Rask levering i løpet av 1-4 dager
Alltid 14 dager åpent kjøp
Bestil og motta varene før du betaler med Klarna
Størrelse
Antall
Det er ikke nok av produktet på lager
SEM