Om oss

Historie

Selskapet bak Shoecare.no ble grunnlagt i 2012 i Sverige og heter Skolyx. Fra begynnelsen av solgte vi et lite utvalg høykvalitets skopleieprodukter, og etter hvert som interessen økte for butikken vår, fortsatte vi å utvide spekteret av produkter vi tilbyr. Vi prøver alltid å finne de aller beste skopleieproduktene i verden og tilby dem til best mulig pris.
Når det gjelder skopleie selger vi produkter fra Saphir, som har laget noen av verdens beste skopleieprodukter siden 1925 i Frankrike. Vi er også den eneste forhandleren av Glen Karen Shoe Care-produkter i Europa.
Vi tilbyr et bredt utvalg av våre egne sedertreprodukter, laget av rødt sedertre fra Nord-Amerika. Noen av de mest populære er våre skotrær av sedertre, og våre forskjellige pleieprodukter for klær.

Om Shoecare.no

Kort tid etter at butikken vår ble lansert i 2012 i Sverige, begynte internasjonale kunder å kontakte oss, og i dag selger vi produktene våre til kunder over hele verden. Siden vi har sett en økt etterspørsel etter produktene våre fra lojale kunder i Norge, bestemte vi oss for å etablere oss i Norge for å kunne yte enda bedre service til våre norske kunder. Dette betyr at vi kan vise frem en helt norsk versjon av nettsiden vår, vi kan tilby raskere frakt med levering mellom 1-4 virkedager, samt lavere fraktpriser. Det vil også bli enklere å handle, siden alle priser er oppført med norsk moms inkludert, og betalingen kan gjøres på flere forskjellige måter gjennom vår betalingspartner Klarna.

Vi ønsker å tilby de beste skopleieproduktene i verden, kombinert med rask levering, flotte priser og vennlig kundeservice, og håper at du føler at vi er den naturlige butikken å gå til når det gjelder sko- og klespleie.
Har du forslag eller spørsmål, så kontakt oss gjerne på info@skolyx.se.

Vår norske firmainformasjon er som følger:

Foretaksnamn: Mote i Norge
Organisasjonsnummer: 917 207 461

Ha en flott dag!
Skolyx-teamet