Din ekspert på sko og skopleie - Shoecare.no

Få i verden har den samme kunnskap om kvalitetssko, sko- og klespleie som oss hos Shoecare. Vi ser til at du får produkter i verdensklasse til uslåelige priser.

Vår filosofi og våre mål

Hos Shoecare tilbyr vi et nøye utvalgt sortiment av sko, skopleieprodukter i høy kvalitet, klespleieprodukter og tilbehør. Dette kombinerer vi med rask og personlig service via e-post, rask frakt og humane priser. Vi som driver Shoecare.no anses for å være blant verdens fremste eksperter på sko og skopleie. Vi er og involverte i noen av de høyest aktede arrangementer i verden når det gjelder kvalitetssko. Dette for eksempel VM i skolaging, skopussing og skopatinering.

Vår ambisjon er at det skal være enkelt for alle å ta vare på sine sko og klær, slik at de holder lengre, er bra for lommeboken og for miljøet. De randsydde skoene, skoblokkene og øvrige produkter vi selger, er i høy kvalitet og laget for å vare.

Vi åpnet vår nettbutikk i 2012 i Sverige under navnet Skolyx, som siden har vokst veldig. Siden starten har vi hatt over 65000 kunder fra hele verden. For å kunne tilby raskere levering og bedre service til våre norske kunder, har vi startet vår norske side under navnet Shoecare.no

Når det gjelder service har vi valgt å ha full fokus på å kunne levere raske og grundige svar via e-post. Du som kunde skal raskt og enkelt kunne komme i kontakt med oss, da vi legger av mye av ressursene våre på å svare deg så fort mulig. Skulle du likevel føle at kundeservice via e-post alene ikke er nok, kan du sende oss en forespørsel via epost, så ringer vi deg.

Om du utover dette føler at vi mangler noe, har noen andre forslag eller lurer på noe, får du bare sende oss en mail på info@shoecare.no. Vi er åpne for alle former for tips og gjør fortløpende en vurdering av sortimentet vårt. Dette i kombinasjon med vår forkjærlighet for sko, sammen med viljen til å yte bra service til våre kunder, har vi håpet og troen på at  Shoecare.no vil bli ditt førstevalg når du skal handle produkter for dine sko og din garderobe.

Vår norske bedriftsinformasjon:

Bedriftsnavn: Mote i Norge

Organisasjonsnummer: 917 207 461

Kontakt oss gjerne:

Om du har spørsmål eller lurer på noe er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Du når oss ved å sende epost direkte til info@shoecare.no eller ved å klikke på “Kontakt” i menyen helt nederst.